درباره باکتری ویبریو چه می دانید

ویبریو:

ویبریو از جنس باکتری های گرم و منفی است و دارای شکل میله خمیده (کاما مانند) است ، چندین گونه از آنها می توانند باعث عفونت ناشی از مواد غذایی شوند ، که معمولاً با خوردن غذاهای دریایی پخته نشده همراه است. به طور معمول در آب نمکی یافت می شود ، گونه های ویبریو بی هوازی جناحی هستند که برای اکسیداز به شکل مثبت آزمایش می شوند و اسپور تشکیل نمی دهند.

همه اعضای این نوع باکتری دارای حرکت هستند و دارای تاژک های قطبی با غلاف هستند. گونه های ویبریو به طور معمول دارای دو کروموزوم هستند که برای باکتری ها غیر معمول است و دارای کروموزوم با منشأ جداگانه و مستقل از تکثیر هستند . فیلوژنی های اخیر بر اساس مجموعه ای از ژن ها ساخته شده است (تجزیه و تحلیل توالی چند مرحله ای) دارند.

گونه های ویبریو:

O. F. Muller (1773 ، ۱۷۸۶) هشت گونه از جنس ویبریو (شامل اینفوسوریا) را توصیف کرد ، که سه گونه از آنها به شکل مارپیچ بودند. برخی دیگر از گونه های دیگر امروزه با گونه های یوکاریوت شناخته می شوند ، به عنوان مثال ، این گونه ها به نو ع های اوژنینوئید پرانما یا دیاتوم باسیلینارا اختصاص داده شده اند.

نوع های بیماری زا:

چندین گونه از ویبریو بیماری زا هستند. بیشتر گونه های ایجاد کننده بیماری با گاستروانتریت همراه هستند ، این نوع ها همچنین می توانند زخم های باز را آلوده کرده و باعث ایجاد سپسیس شوند.

آنها می توانند توسط حیوانات دریایی متعددی مانند خرچنگ یا میگو به بدن انسان منتقل شوند و باعث می شوند فرد در معرض عفونت های کشنده قرار گیرد.

خطر ابتلا به بیماری های بالینی و مرگ با برخی از عوامل ، مانند دیابت کنترل نشده ، بالا رفتن میزان آهن (سیروز ، بیماری سلول داسی ، هموکروماتوز) و سرطان یا سایر حالت های نقص ایمنی افزایش می یابد.

گونه های بیماری زا ویبریو شامل V. colere (عامل ایجاد کننده وبا) ، V. parahaemolyticus و V. vulnificus می باشد. V. کلرا به طور کلی توسط آب آلوده منتقل می شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.